Haaranalyse paard, hond, kat

Wat is bioresonantie therapie?

Met het Bicom bioresonantie apparaat wordt de energie frequentie gelezen van je dier. Een ziek of verzwakt dier heeft een andere frequentie dan een gezond dier.

Aan de hand van de Bicom uitslagen kan ik zien welke organen, systemen en meridianen uit balans zijn. Een disbalans betekend dat het dier ziek of zwak is.

Ziekte en emotionele trauma's werken als blokkade op organen en meridianen. Wordt de oorzaak van de blokkade opgeheven dan kan de genezing plaats vinden.

Op mijn site www.hofvanrodeaarde.com kun je meer lezen over bioresonantie.

 

Wat is de oorzaak van een disbalans/ blokkade/ziekte?

De oorzaken kunnen divers zijn; Schimmels, bacterieen, virussen, parasieten en wormen, stress, emoties, allergie, voedingsstoornissen, geopatische/elektromagnetische belastingen, gevolgen van inentingen en chemische medicijnen enzovoort.

Bij paarden zien we bijvoorbeeld steeds vaker hoef en spier bevangenheid in het voorjaar door te eiwitrijke weide. De eiwitten vergiftigen het dier met alle gevolgen van dien. Wees er op tijd bij zodat je paard niet chronisch ziek wordt. Ontgifen van de juiste organen help je paard om hem/haar toch een paar uur per dag te laten genieten van een weidegang zonder ziek te worden. Hoef en spierbevangenheid zijn echt te genezen, ook de chronische gevallen!

Zomereczeem bij paarden, het komt steeds vaker voor. De oorzaak komt in veel gevallen voort vanuit een belaste lever. Dat geeft de ondragelijke jeuk. De lever kan belast raken door te veel granen en suikers in de voeding. 

Met een meting kan ik duidelijk vaststellen welke organen, systemen, meridianen en of chakra's verstoord zijn.

Allereerst laat zich de disbalans zien. Wanneer het dier vanuit zijn eigen innerlijke genezingskracht dit niet kan oplossen dan vormt zich de blokkade en daarna de ziekte. (dit geldt ook voor mensen)

 

Wat is een medische haaranalyse?

Omdat het haar de totale informatie draagt van de energie frequentie van het dier kan ik met de Bicom Bioresonantie het dier ook op afstand onderzoeken.

Ook bloed, nagels, urine en ontlasting kunnen gebruikt worden om te testen.

De elektromagnetische straling van het te testen materiaal geeft de informatie over het gehele dier.  

Waaruit bestaat de medicatie?

De medicatie is geheel aangepast aan je dier, het wordt immers nauwkeurig individueel getest met de Bicom.

Ik werk met homeopathie, fytotherapie, bloesems, biochemische zouten,  kruiden, vitamine mineralen en edelstenen. 

Ook de voeding van het dier bepaald voor een heel groot deel de gezondheid.

Ik neem de voeding altijd mee in de testen en zal er daarom altijd naar vragen om iets daarvan mee te sturen.