Weetjes om je dier gezond te houden

Weet je dat vaccinatie ook risico's met zich mee brengt? 

In de loop der jaren is duidelijk geworden dat vaccinaties niet alleen maar voordelen hebben. Ze kunnen ook mogelijke andere gezondheidsrisico’s met zich mee brengen doordat het immuunsysteem herhaaldelijk op onnatuurlijke wijze wordt geactiveerd. Bovendien wordt er met de cocktailvaccinatie vaak tegelijkertijd tegen verschillende ziekten gevaccineerd. Helaas komt het ook veel voor dat dieren die niet helemaal gezond zijn ingeënt worden.

Het lichaam moet in deze gevallen op verschillende fronten tegelijk reageren waarbij er dingen mis kunnen gaan. 

Meestal zijn schadelijke gevolgen pas merkbaar op de langere termijn zoals de ontwikkeling van auto-immuunziekten, allergieën, en kanker. Soms zijn de reacties sneller te zien: diaree, braken, anafylactisch shock, toevallen of koorts.

Titerbepaling 

Je kunt de dierenarts ook vragen om eerst een titerbepaling te doen. Dit is een bloedtest die de hoeveelheid antistoffen meet. Bij voldoende weerstand hoef je niet opnieuw te vaccineren en kun je het jaar daarop opnieuw een titerbepaling laten doen. Op de website van NML Health is te zien welke dierenartsen een titerbepaling uitvoeren.

titerbepaling hond

Parvo, Hondenziekte en HCC.

titerbepaling paard;

Titerbepalingen bij het paard zijn alleen mogelijk van influenza en tetanus

titerbepaling kat

Calici -, Herpes – en Panleukopenia Virus (Kattenziekte).

Weet je dat vaccinaties ontstoord kunnen worden met bioresonantie en homeopathie! 

 

Barnsteen tegen vlooien  en teken

Barnsteen is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. Deze bomen werden veelal aangeduid met de wetenschappelijke soortnaam Pinus succinifera, een nog levende dennensoort. De hars is miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend.

De anti vlo en teek middelen worden steeds giftiger en veel huisdier eigenaren zien er van af hun dier hiermee te confronteren.

Probeer eens een natuurlijk middel!

Er zijn nekbandjes te koop van barnsteen die de teken en vlooien zouden moeten bestrijden. Je moet ze regelmatig reinigen omdat barnsteen negatieve energie opneemt. 

Het bandje gaat ongeveer een jaar mee, als de stenen verkleuren dan is het dier toe aan een nieuwe band.

Het is de moeie waard om te proberen! Ze zijn onder andere te koop voor honden bij spiritueel garden vanaf €14.95

Bovendien help barnsteen bij onzekerheid en angst!