Mijn visie

Mijn naam is Sylvia Berlijn, afgestudeerd natuurgeneeskundig therapeut in diverse disciplines. Ik heb twintig jaar praktijk ervaring als therapeut voor mens en dier. De laatste vijf jaar heb ik mij verdiept in natuurlijke dierhouderij en paarden geneeskunde in Duitsland.

Ik zet mij in voor het welzijn van paarden. Daar waar nodig is en daar waar de mens open staat voor opbouwende adviezen. Afwijken van de traditionele manier van denken over de paardhouderij, verzorging en genezing kan veel voldoening opleveren voor zowel paard als mens.

Wat ik naast het genezen van fysieke aandoeningen belangrijk vind is het emotionele aspect waar het paard zich in bevindt. Trauma's kunnen het immuunsysteem plat leggen. Het kan zo ver gaan dat het dier zijn zelfhelende vermogen niet meer kan aanspreken.

Trauma's behandel ik met energetische therapie. Middelen zoals hoog potentie homeopathie, bloesem frequentie, edelsteen frequentie en Bicom frequentietherapie.

In mijn werkvisie is er geen ziekte gelijk. Het totaalbeeld van het dier wordt holistische gemeten. Dus geen standaard behandelingen en standaard medicijnen. Belangrijk in de meting is te kijken naar de oorzaak van een ziekte. Vaccinaties, verkeerde voeding, reguliere medicijnen, zware metalen, wormenmiddelen, stralingsbelasting, trauma en stress zijn allemaal factoren die fysiologische verstoring kunnen veroorzaken.

Ook wordt er in de meting gekeken naar de mineraal huishouding. Helaas is gebleken bij paarden dat enkel ruwvoer en weidegang niet meer volwaardig is. Celzout, mineralen en vitamine toedienen soms noodzakelijk blijken.

Krachtvoer is de vriend of de vijand van het paard. Te lange tijd achtereen een verkeerd product voeren kan leiden tot ernstige ziekte! De bioresonantie testen wijzen uit of de voeding geschikt is voor jouw paard. Want wat voor het ene paard werkelijk voedend kan zijn is voor het andere paard belastend. Doordat een paard een gevoelig spijsverteringstelsel heeft is de juiste voeding belangrijk om een goede gezondheid te behouden!

Door mijn jarenlange ervaring van doormeten en medicatie samenstellen kan ik zieke dieren weer een gelukkig bestaan bieden. Ik gun het jou en je dier om volop van elkaar in goede gezondheid te genieten.

Bioresonantie therapie pas ik toe op paarden, honden en katten.