Genezen door resonantie

Welkom in de wereld van nieuwe mogelijkheden voor Diergeneeskunde.

Goede communicatie tussen de cellen in het lichaam is van essentieel belang. Indien we er voor kunnen zorgen dat de communicatiekanalen in het lichaam zonder barrières en blokkades kunnen verlopen, zijn we in staat om te werken aan een optimale staat van gezondheid.

Het Bicom apparaat ondersteunt de optimale gezondheid door te werken met de elektro magnetische velden die zorgen voor communicatie in het lichaam, waarbij Bicom het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleert.

Bicom heeft ruim 35 jaar ervaring en heeft in die periode een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld. De Bicom therapeut kan met deze gegevens effectief en succesvol patiënten diagnosticeren en behandelen. Hierdoor kunnen we een breed scala van symptomen en ziekten succesvol behandelen.

Het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren. Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse allergieën zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. In deze therapie wordt gebruik gemaakt van resonantie om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen het dier ziek is geworden.

Toenemende (milieu) toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.

Het grote voordeel van deze methode in de diergeneeskunde is de mogelijkheid om middels testen en ook de geschiedenis van het dier te bepalen, vooral met behulp van tensor en testsets. Op deze manier kun je een diagnose stellen met behulp van een druppel bloed, mest, ontlasting, urine of de haren van het dier. Het dier hoeft zelfs niet fysiek aanwezig te zijn.

De ampullen in de testdozen bevatten werkelijke stoffen of "gedigitaliseerde" stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, enz. de Bicom zorgen deze testbuisjes voor een snelle en nauwkeurige methode voor het identificeren van causale factoren voor (chronische) ziekte. Dezelfde ampullen worden ook gebruikt om met behulp van de Bicom fundamentele oorzakelijke factoren te behandelen en het genezingsproces te ondersteunen.

Met de Bicom bioresonantie kan dus zowel een diagnose worden gesteld als een therapie worden gegeven.

Bron; www.fitronics.nl Bicom bioresonantie importeur

Ik behandel op afstand en heb daar een pluk haar (verpakt in zilverfolie), soms wat mest en een klein beetje voer voor nodig. Als het dier reguliere medicatie krijgt kun je dit ook meesturen.

De haren zijn door het zilverpapier min of meer beschermd voor straling van het scannen van de post. De behandeling wordt op een chip gezet die je kunt afhalen in Bergen NH of per post thuis gestuurd krijgt.

De chip zet je stevig vast met tape in de manen/haren. Een chip is een rond metalen plaatje waar de informatie van de Bicom behandeling in is opgeslagen. De chip blijft in de manen/haren zitten tot de volgende behandeling. Dan wordt er weer een nieuwe chip gemaakt. 

De tijd tussen de behandelingen in is 4/6 weken. In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Check regelmatig of de chip nog stevig in de manen/haren zit

Op dit moment is het nog niet mogelijk het paard op stal te behandelen met de Bicom. 

De behandeling op afstand bestaat uit een haaranalyse, het stellen van de diagnose, het opslaan van genezende positieve frequentie op een chip, opslaan van medicatie zoals homeopathie, bloesemtherapie, edelsteentherapie, kruidentinctuur enz. Ook test ik de juiste voeding. Vitamine, mineralen en aanvullende voedingsmiddelen die uit de test komen kun je eenvoudig zelf aanschaffen.

Ik behandel paarden honden en katten.

 

 

Bicom bioresonantie

Bioresonantiechip waar de genezende frequenties staan opgeslagen, de chip plak je in de manen, pluk haren of bij de mens onder de navel

Een van de vele testdozen om de juiste diagnose te stellen